Filiz İneler

TEİD 2023-2025 Dönemi Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, İnci Holding YK Genel Sekreteri (Kurumsal Yönetim, Etik, Sürdürülebilirlik)

 

Filiz Morova İneler, Ankara Anadolu Lisesi’nden 2000 yılında mezun olmuştur. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği eğitimi ardından, iş hayatına ODTÜ’de TÜBİTAK araştırmacısı olarak başlamıştır.

 

Ardından İzmir Kalkınma Ajansı’nda 8 yıl boyunca Planlama, Programlama faaliyetleri kapsamında; Sürdürülebilirlik, Kurumsal Kapasite Gelişimi, Bölge ve Sektör Stratejileri, Kümelenme, İnovasyon, Ekoverimlilik çalışmaları ile Kalkınma ve Hibe Programları tasarım süreçlerinde görev almıştır. 2014 yılında İnci Holding’te Genel Sekreter olarak göreve başlamıştır. 2016 yılında Etik Yöneticisi olmuş; 7 yıldır kurumsal yönetim, etik yönetimi ve sürdürülebilirlik başlıklarında görev yapmaktadır. Bilgiyi paylaşmaktan, birlikte değer yaratmaktan keyif alan Filiz, İnci Vakfı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Gönüllüsü, Etik İtibar Derneği İzmir Çalışmaları destekçisi, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği eğitmeni, Türkiye Aile İşletmeleri Derneği, EGİAD ve ESİAD Sürdürülebilirlik komitesi destekçisidir.

 

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yöneticiler İçin MBA Yüksek Lisansını 2019 yılında tamamlayan Filiz Morova İneler, 2020 yılında TEİD Akademi “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” Programı’ndan mezun olmuştur. Öğrenme yolculuğuna devam eden Filiz, aynı zamanda bir eş ve biri kız biri erkek, iki harika çocuğun annesidir. Voleybol oynamayı, seyahat etmeyi çok sever. Çoksesli müzik, dans etmek ve yoga ilgi alanlarıdır.